Kaufland leták

Kaufland letáky – aktuálne akciové letáky pre budúci týždeň

Kaufland

Kaufland patrí do siete obchodných reťazcov, ktoré prevádzkuje nemecká spoločnosť Schwarz-Gruppe. V Nemecku bol prvý obchodný dom Kaufland otvorený ešte v roku 1984, ale na slovenský trh vstúpila spoločnosť až v roku 2000, kedy bola založená prvá predajňa v Poprade. Dokopy nájdeme na Slovensku 70 predajní a medzi najväčšie z nich patria obchody v Bratislave, Trnave, Košiciach, Prešove či Žiline.

Zodpovedný prístup k tvorbe sortimentu

Kaufland kladie veľký dôraz na trvalo udržateľný rozvoj životného prostredia. Tento reťazec využíva do veľkej mieri spoluprácu a obchodovanie so slovenskými dodávateľmi. Snahou je priniesť svojim zákazníkom na pulty kvalitné lokálne potraviny od domácich producentov. Podpora slovenských poľnohospodárov je pre samotný reťazec skutočne dôležitá a odpovedajú tak na zvýšený záujem o kvalitnú domácu produkciu. Oceňujú všetkých pestovateľov slovenskej zeleniny a ovocia, ktorí dbajú na zdravie človeka a životné prostredie. Kaufland nám ukazuje naozaj pokrokové myslenie a poukazuje na ohľaduplnosť pri tvorbe sortimentu. O tom, že Kaufland prináša skutočne širokú ponuku slovenských značiek, sa môžete každý týždeň uistiť v akciovom letáku. Aktuálny Kaufland leták si môžete kedykoľvek pozrieť aj rýchlo a pohodlne online na stránke Kaufland.sk.

Značková kvalita za diskontné ceny

Maloobchodný reťazec Kaufland vychádza v ústrety svojím zákazníkom a vo svojich predajniach ponúka viac ako 1 000 produktov so zárukou diskontnej ceny. Presvedčiť sa môžete aj v aktuálnom letáku, ktorý vždy prináša výber tých najlepších produktov za najvýhodnejšie ceny.

Museli ste sa kvôli svojmu zdraviu vzdať laktózy či gluténu? Nemusíte mať obavy. V Kauflande nájdete široké zastúpenie bezlaktózových a bezgluténových produktov, pod označením K-free, a naďalej si tak môžete dopriať chutné potraviny. Patríte medzi zarytých vegánov či vegetariánov? Potom sme nezabudli ani na Vás. Značka K-take it veggie je určená pre všetkých, ktorí obľubujú potraviny rastlinného pôvodu a rozhodli sa doplniť svoj jedálniček o niečo alternatívne. Veggie je dnes predsa trendy, tak vyskúšajte toto zdravé a chutné stravovanie. Ak patríte k milovníkom kvalitných vín, doprajte si slastný pôžitok so značkou Cultura Vini, ktorá prináša radosť zo života v podobe exkluzívnych vín. Spolu s výrobkami Exquisit si tak zaistíte neobyčajný gurmánsky zážitok všetkými zmyslami.

Kaufland ponúka garanciu nízkych cien a pečať vysokej kvality, čím plní naše želania a očakávania, a vytvára tak skutočne spokojných a šťastných zákazníkov.