Že bonbóny už nie sú tým čím bývali? Tak si ich pripravte doma a s náplňou, ktorú milujete! Veríme, že ento jednoduchý recept a najmä jeho výsledok vás poteší.
Pripravte si porciu čokolády – podľa možnosti čo najkvalitnejšiu, s vysokým podielom kakaa…

…pridajte do nej za lyžičku kokosového oleja.

Obe ingrediencie nechajte pomaličky (na miernom plameni) roztopiť a spojiť do krémovej masy.

Roztopenú čokoládu nalejte na dno pripravenej formy a nechajte pár minút v mrazničke, aby hmota stuhla.

A teraz náplň: môže to byť karamel a nasekané mandle, kokos, arašidové maslo, malinový džem alebo nejaká iná dobrota, ktorá vám chutí. Na záver nezabudnite bonbóny ešte preliať zvyšnou čokoládou.




Formu s čokoládovými cukríkmi vložte do mrazničky na niekoľko hodín, aby ste sa mohli tešiť napríklad na takéto chutné výsledky. Dobrú chuť:).
